Boka tid hos Ramona Design

Vår designavdelning erbjuder ett unikt urval av de mest exklusiva brudklänningarna från världens ledande designers.
Vi har ett fantastiskt sortiment av eleganta, stilrena brudklänningar i frasande siden, utsökta spetsar, välgjorda pärlbroderier och vackra släp i olika längder.
Till detta erbjuder vi ett stilfullt sortiment av tillbehör såsom hellånga slöjor med spetsar, gnistrande tiaror, vackra underkläder och sidenskor.

Välkommen att boka tid för personlig rådgivning så att du i lugn och ro skall kunna inspireras och finna din drömklänning med hjälp av vår kunniga personal.

Vilken bedårande brud vill Du vara på din Bröllopsdag?

Vilken bedårande brud är du?

ROMANTISK – KLASSISK – MODERN

Svaret på vilken bedårande brud Du vill vara på ditt bröllop, är följande:

Det är först när du börjar prova brudklänningar som det händer någonting inom dig, en process startar. Nu är det verklighet! Nu är det allvar! Du får ögon att urskilja med. Plötsligt så vet Du vad du definitivt inte vill ha, och många brudklänningar sållas därför bort. Nu står du med två till tre stycken kvar, som du väljer mellan. Det är viktigt att du provar dessa ytterligare en gång till, och nu blir du bara säkrare och säkrare på den klänning som du verkligen vill ha.

Vad är det som händer inom dig? Jo, du når dina innersta känslor i denna process, och dessa känslor kommer att avgöra din stil, dvs. ditt val av brudklänning.

Vilken sorts Brud du än väljer att vara, så är det med stor glädje som vi på Ramona Design vill hjälpa dig till dina drömmars mål.
Ramona Design i Göteborg har haft glädjen sedan 1978, att få vara med och förgylla många brudpars drömmar.

Vår nya designavdelning erbjuder ett unikt sortiment av brudklänningar från världens ledande designers. I butiken finns endast ett exemplar av varje brudklänning och leveranstiden för dessa är c:a 5-6 månader.

Var ute i god tid!

OBS: Drop in varje dag! Vi råder till tidsbokning vid utprovning av brudklänning.

Välkommen in för personlig service

Vi hör av oss så fort som möjligt efter att ni har skickat in er förfrågan. Tack på förhand!