Bröllopet en fest för livet!

Historik
Sedan år 1978 har Ramona designat brud, bal och cocktailklänningar, som sålts och hyrts ut i hennes butiker Ramona Design, på Kungsgatan 10 och Lady´s and Lords på Drottninggatan i Göteborg.

Hennes kreativitet och känsla för rörelsedynamiken mellan artistens framförande har inneburet uppdrag från artister och olika tv-shower. Hon har skapat scenkläder till artisten Sylvia Vrethammar och hennes ensamble, samt till schlagerfestivaler, opera- och teaterföreställningar mm.

Hon har haft olika designuppdrag för att sätta prägel på den offentlig miljön och personalens kläder t.ex Gothia hotell, Riverton hotell m.fl.

Om Ramona Designs historia

Ramona har arrangerat egna bröllop- och festmässor under 15 år i Göteborg på Sheraton och Park Avenue och där presenterat bröllop och festklänningar som hon har designat. Dessa visades upp av modeller och dansare under koreografi av Ran Hamilton. De främsta inom bröllopsbranchen inbjöds att medverka som utställare. Detta innebar bl.a. att bröllopstidningar, slott och hotell, florister, fotografer, juvelerare, limosinservice m.fl. deltog.

Livsnerven för Ramona var att designa vackra bröllopsklänningar inför den allra viktigaste dagen i brudparens liv, samt att förverkliga deras drömmar. Inspirationen var att förena brudparens önskemål med design och sömnad till unika konstverk.
Hon har vunnit flera designtävlingar som uppmärksammats i press och TV.

Idag samarbetar Ramona Design med världens ledande designers inom fest- och bröllopsbranschen och hos oss kan man boka tid för rådgivning och utprovning.

Förutom högtidskläder erbjuds vackra underkläder, sidenskor och accessoarer.

För herrar erbjuds frack, jaquette, frockcoat och smoking med matchande västar och plastroner i klassiska färger.
Ramona designs personal är utbildade för att vägleda till rätt klädsel vid högtidliga tillfällen, det som allmänt kallas för ”vett och etikett”. Om man önskar kan man få personlig rådgivning.

Vår syatelje erbjuder Er en perfekt passform på klänningen, om så önskas utifrån timarvode.
Med Era önskemål och vår yrkeserfarenhet kan vi tillsammans utforma en helhet som gör att bröllopet blir vad Ni önskat och drömt om, allt ifrån det stora högtidliga bröllopsarrangemanget till den minsta lilla vigselceremoni

Kära brudpar vi välkomnar Er till Ramona Design,

Alexander Atide, Pernilla, Jennie, Monir och Ramona