BOKA TID TILL RAMONA DESIGN i LJUNGSKILE

Varmt välkommen att boka din tid!

Vår ateljé erbjuder ett unikt urval av afton, bal och galaklänningar från världens ledande designers.

Sortiment består av eleganta, stilrena, klassiska, romantiska klänningar i olika vackra tyger och färger. Röda mattan klänningen med släp, den stilrena frackklänningen, smokingklänningen i lång variant alternativ kort. Doktorspromoveringsklänningen, nobelklänningen till Nobelfesten och den romantiska balklänningen till studenten och många tärnklänningar i ljuva toner till bröllopet, ALLT MAN KAN ÖNSKA SIG.

Vi erbjuder också ett stilfullt sortiment av aftonväskor, hårsmycken, svanduns caper och sjalar etc.

Välkommen att boka tid för personlig rådgivning så att du i lugn och ro kan finna din klänning.

Vilken bedårande personlighet vill du utstråla på din inbjudan?

Vilken bedårande personlighet är DU?

ROMANTISK – KLASSISK – MODERN

Svaret på vilken bedårande personlighet du vill vara på din inbjudan är följande:

Det är först när du börjar prova dina klänningar som det händer någonting inom dig, en process startar. Så roligt det skall bli att gå på denna fest, YES nu är det dags! Du får ögon att urskilja med, plötsligt så vet du vad du definitivt inte villa ha och många klänningar sållas därför bort. Du får prova ytterligare fler och du provar om de du tycker särskilt om och du blir säkrare vid varje provning och så hittar du din klänning till slut och ögonen lyser till av glädje. Vad är det som händer inom dig? Jo, du når dina innersta känslor i denna process och dessa känslor kommer att avgöra din stil, dvs ditt val av klänning.

Oavsett vilken personlighet du vill skall framträda vid din inbjudan, så är det med stor glädje som vi på Ramona Design vill hjälpa dig att nå din stora förväntan av den rätta klänningen. Ramona Design i Ljungskile har haft glädjen sedan 1978, att få vara med och förgylla många drömmar inför sin inbjudan till fest.

VAR UTE I GOD TID DÅ DET FINNS EN STOR OSÄKERHET ANGÅENDE LEVERANSER SEDAN PANDEMINS INTRÅNG I VÅR VÄRLD!

Varmt välkommen att boka personlig service.

Studentbal/Aftonklänning tidsbokning

Fyll i nedan för att boka tid i Ljungskile för studentbalklänning och aftonklänning.