Ni är välkomna att kontakta oss på Ramona Design om ni har några frågor och funderingar kring brudklänningar eller bröllopskläder i allmänhet. Under våra öppettider nås vi på telefon, annars kan ni använda e-post.

Vill ni besöka oss är ni hjärtligt välkomna till vår butik på Kungsgatan 10 A i Göteborg.

Ramona-Design-RD-logga

INFO@RAMONADESIGN.SE

031-13 95 82

KUNGSGATAN 10A
411 19 GÖTEBORG

TIDSBOKNING ERBJUDER VI: MÅNDAG - FREDAG!

För att garantera din personliga service med kunnig personal rekommenderar vi att du bokar en tid för utprovning av din brudklänning.

Långväga bröllopskunder rekommenderar vi särskilt att boka en tid för utprovning av din brudklänning då du bokar vår personal som har en speciell känsla för stil och kvalitet och guidar dig varsamt till din önskade brudklänning.

Avhämtning och avprovning bokas med din säljare enligt överenskommelse från Måndag- Fredag.

Läs gärna informationen nedan inför provning.

Vi hör av oss så fort som möjligt efter att ni har skickat in er förfrågan. Tack på förhand!

INFÖR DIN PROVNING:

VAR UTE I GOD TID!

Rekommenderar att du är ute 1 år före din vigsel eller så fort du bara kan, då leveranstiderna för beställning av brudklänningar varierar från 4-7 månader. De flesta kunder besöker oss ca 6-7 månader innan bröllopet. Butiken är dessutom fylld med mängder av klänningar som kan köpas för dagen. En del märken och designers erbjuder snabbare leveransmöjligheter mot en kostnad.

BRÖLLOP

Övervägande bröllop är under sommar och höstmånaderna, leverantörerna tar också semester du behöver ha din klänning levererad minst två-tre månader innan vigseln för att få en tid i ateljén och inte känna stressen av att vara sent ute inför ditt bröllop.

VIKTIGT var ute i god tid vid köp/beställning av din brudklänning!

ERBJUDANDE

Vi erbjuder dig följande som köper/beställer din brudklänning på en vardag, Måndag till Fredag. Vid första provningstillfället erbjuder vi dig 10 % på tillbehör till din brudklänning som Tiara, Brudslöja, Brudskor, Bälten, Smycken och Underkjol.

OBS: ERBJUDANDET GÄLLER ENDAST VID FÖRSTA PROVNINGS TILLFÄLLET UNDER MÅNDAG-FREDAG.

De flesta kunder finner sin brudklänning under sin första utprovningen som tar ca 1 – 1.5 timme.

Du kan redan nu boka in din blivande mans provtid för utprovning av sin klädsel. Vad ni önskar, då helhets begreppet på klädseln börjat utforma sig efter ditt val av klänning etc. Eftersom vi både säljer och hyr Högtidsklädsel för herr erbjuder vi 10% vid köp av Frack, Jaquette, Smoking och Kostym med alla tillbehör som Skjorta, Skor, Väst, Knappar, Slips, Plastrong och Kravatt etc.

OBS: ERBJUDANDET GÄLLER ENDAST VID FÖRSTA PROVNINGS TILLFÄLLET UNDER MÅNDAG-FREDAG.

VÅRT SORTIMENT

Vår butik är fylld med brudklänningar som du kan köpa direkt och ta med dig hem om det finns rätt storlek inne, för övrigt beställer du din brudklänning hos oss utan fraktkostnader, den bjuder vi på!

Vårt sortiment består av alltifrån den enklaste enkla till den mest exklusiva designklänningen, priser från 5 000-35 000 kr.

Våra kunder köper sin brudklänning övervägande från 10 000 kr-15 000 kr beroende på om det är en kyrklig vigsel eller en borgerlig.

OBS: Tänk på att du betalar för kvalitet och design, det är stora skillnader på en klänning med låg kostnad och en med högre kostnader. Att betala för sämre kvalitet är aldrig något fynd eller vinst då du  får en helt annan klänning än du förväntat dig både när det gäller materialval, spetsar och teknisk konstruktion och passformen. Vill man göra vinst skall man köpa en klänning på nedsatt pris! Köper man på nätet är det kopior i dåliga material som inte är värda namnet brudklänning som egentligen är ett dyrt inköp istället och bortkastade pengar.( Vi har sett mängder av ledsna kunder under åren som vädjat om hjälp att konstruera om en helt omöjlig klänning.)

BUDGET

Vi rekommenderar dig att du tänkt igenom vad för design och material av klänning som är din önskan och vad den får kosta, det är alltid bra att vara bered att kunna gå upp något för att du skall känna dig nöjd att du verkligen hittat just din klänning.

Prova inga brudklänningar som du ser som omöjliga att bekosta!

Du kan fråga om förlängning av betalnings villkor om du verkligen önskar köpa en klänning som för dagen är för kostsam.

Butiken kan erbjuda dig en betalningsplan utan kostnader om du så önskar.

SÖMNAD

De flesta brudklänningar behöver justeras sömnadstekniskt för att du skall få en optimal passform för din figur. Önskar man andra detaljer kan det utföras eller vill man ta bort detaljer utförs även detta allt i samråd med sömmerskan vid din bokade tid. Vår sömmerska är utbildad inom Haute Couture sömnad som är den högsta nivån inom sömnads teknik och kan därmed tillgodose alla dina önskningar. Hon är utbildad i Paris av modehuset BALMAIN och har 30 –års erfarenhet av avancerad sömnads teknik.

Boka en tid till vår sömmerska och du framför dina önskemål om vad du vill ändra på din brudklänning, då får du ett pris som du godkänner innan sömmerskan börjar med ändringen som du signerar.

Din brudklänning skall vara slutbetald innan sömmerskan börjar med ändringen.

OBS: VI SÄLJER ALDRIG EN BRUDKLÄNNING INKLUSIVE SÖMNAD(ÄNDRINGSARBETEN).

VIKTIGT var ute i god tid vid köp/beställning av din brudklänning!